PTZ šparovček

 GZS Podjetniško trgovska zbornica vabi,  v četrtek, 16. novembra 2023  od 8.30 do 10.00 ure preko aplikacije Microsoft Teams Meeting na 

9. Digitalni zajtrk z razlogom z naslovom: 
 

Zadrževanje kadrov na avtentičen način - kreiranje trajnih vezi in zadovoljstva
zaposlenih na podlagi srčne energije


Na Digitalnem zajtrku z razlogom nam bo predavateljica  Anja Žibert predstavila, kako naj  MSP podjetja zadržijo  prave kadre na avtaetični način  s kreiranjem trajnih vezi in zadovoljstva zaposlenih na podlagi srčne energije.. Anja Žibert je vrhunska svetovalka za kadre, ki svetuje tudi največjim podjetjem. Ima zanimiv, predvsem drugačen pristop do obravnave sodelavcev mlajših generacij. Ne iščimo kadrov po naši meri (vemo, da vrhunskih kadrov po obstoječih kriterijih na trgu delovne sile skorajda ni), temveč, kako se v kadrovskih službah prilagoditi novim generacijam in jih smiselno vključiti v sodobne gospodarske procese. Poučno in uporabno.


Vsebina predavanja: 


 • Zakaj ljudje odhajajo iz vašega podjetja? Pomen zadrževanja kadrov v konkurenčnem poslovnem okolju.

 • Gradnja avtentične organizacijske kulture in pomembnost psihološke varnosti v delovnem okolju

 • Kako bi ocenili raven medsebojnih odnosov in povezovanja v vašem podjetju? Ni vse tako, kot se zdi.

 • Učinkovito avtentično vodenje in vključevanje zaposlenih v kreiranje prihodnosti podjetja

 • Spodbujanje osebne rasti in razvoja zaposlenih. Tako kot raste in se razvija vaše podjetje, takorastejo in se razvijajo tudi zaposleni.

 • Priporočila zaposlenih kot orodje za merjenje in ocenjevanje uspešnosti zadrževanja kadrov

 • Ključni koraki za ustvarjanje okolja, ki spodbuja zadovoljstvo, rast in lojalnost zaposlenih

Metode izvedbe:

 • nteraktivno spletno predavanje
 • Primeri iz prakse
 • Možnost vprašanj in odgovorov ob koncu predavanja

O Predavateljici:  

 

 

 
Anja Žibert je kadrovska strokovnjakinja in ustanoviteljica Free Spirit Human Capital. Za podjetja izvaja in predstavlja popolnoma nov koncept energijskega kadrovanja, ki temelji na paradigmi univerzalne povezanosti. Poleg tega svetuje posameznikom pri gradnji avtentične osebne/profesionalne podobe na spletnem omrežju Linkedin in jih podpira pri raziskovanju ter kreaciji (novih) kariernih priložnosti. Je tudi certificirana trenerka inovativnega programa HeartMathActivating The Heart Of Teams™, ki je nastal na podlagi obširnih znanstvenih dokazov o pozitivnem učinku koherence med srcem in umom, na stopnjo učinkovitosti delovnih ekip v podjetjih. 

 

 Kotizacija in prijava: 


 Kotizacija za udeležbo na 9.digitalnem zajtrku znaša:  

 • za podjetja, ki so včlanjena v GZS - Podjetniško trgovsko zbornico,  30 eur z ddv, 

 • za podjetja,  ki so včlanjena v GZS, 60 eur z ddv, 

 • za podjetja  ki niso včlanjena v GZS-PTZ, znaša kotizacija 90 eur z ddv. 

 

Prijave sprejemamo do vključno,  torka  14. novembra. 2023. Kotizacijo je potrebno poravnati najkasneje dva dni pred izvedbo dogodka na poslovni račun GZS pri NLB št. 02924 - 0017841495, sklic 2090 -5598 ( s pripisom  2. predavanje) Potrdilo o plačilu pošljite na mail ptz@gzs.si . Po vašem plačilu, prejmete račun s strani GZS PTZ.

(Odpoved udeležbe brez finančnih posledic je možna največ dva delovna dneva pred izvedbo dogodka. V primeru, da prijavljeni udeleženci svoje prisotnosti (pisno / preko e-pošte na mail ptz@gzs.si) ne odpovedo v navedenem roku ali se dogodka ne udeležijo oz. ne pošljejo drugega udeleženca, vam zaračunamo znesek kotizacije).Prijavite  se TUKAJ

  

Predavanje bo potekalo preko aplikacije Microsoft Teams Meeting. 

Navodila za elektronski pristop k seminarju in povezavo preko katere boste seminar lahko spremljali vam bomo poslali dan pred dogodkom na vaš elektronski naslov.