PTZ šparovček

Arhiv: Kako premagati strah, in se spoprijateljiti s pritiski in pričakovanji?

V četrtek, 28. maja 2020, smo izvedli on-line seminar “Kako premagati strah in se spoprijateljiti s pritiski in pričakovanji?”, Sara Isakovič, Olimpijska podprvakinja in magistra performance psihologije, TEDx govornica, avtorica knjige in znanstvenih študij, je na zanimivem predavanju predstavila zanimiva in uprabna psihološka orodja, ki omogočajo boljše razumevanje strahu ter lažje soočanje s pritiski in pričakovanji.

PREDSTAVITEV

O PREDAVATELJICI


Sara Isaković je najuspešnejša slovenska plavalka, dobitnica srebrne olimpijske kolajne na Olimpijskih igrah v Pekingu leta 2008, ki so predstavljale vrhunec njene športne kariere. Poleg športa je danes, točno 5 let po zaključku kariere, svoje poslanstvo našla v raziskovanju delovanja možganov (na U.S Navy Seals-ih, Marincih ter Olimpijskih športnikih) ter dela na področju performance psihologije (psihologija optimalnega nastopanja). Po končani diplomi iz univerze Berkeley in magisterija v San Diegu, se je Sara začela ukvarjati z mladimi športniki, ekstremnimi športniki, piloti, glasbeniki ter poslovneži in jim pomaga izvesti optimalen nastop v stresnih situacijah. Sara se zavzema za zdrav način življenja ter promovira mentalni in fizični fitnes za dobro počutje ter odpornost v današnjem hitrem ter napornem življenju. Pred kratkim je postala certificirani praktik hipnoze pri Dr. Šinigoju, tako kot tudi pri Dr. Pajntarju- društvo za medicinsko hipnozo.

Sara je Olimpijska podprvakinja in magistra performance psihologije, TEDx govornica, avtorica knjige in znanstvenih študij. Več o Sari si lahko ogledate na:

www.saraisakovic.com

   

Fotogalerija