PTZ šparovček

4. Digitalni zajtrk z razlogom


V ponedeljek, 22. junija 2020, smo izvedli  4. DIGITALNI ZAJTRK Z RAZLOGOM z naslovom Spletna trgovina: nujnost ali strošek? Nasveti za mala in srednja podjetja, kjer smo pogledali kakšne izzive prinaša malim in srednjim podjetjem spletna prodaja, kako preusmeriti fokus, ustvariti pravo zgodbo in postaviti spletno prodajo v središče prodajne strategije, kako vzpostaviti spletno trgovino, kaj za podjetje to pomeni ter kako najti pravo smer za nadaljevanje. On-line seminar sta vsebinsko povezovali ga. Irena Jakša Zupančič, direktorica podjetja Ascaldera d.o.o, ter ga. Robertina Gjoka Vasilieva, svetovalka za CRM in ERP pri podjetju Ascaldera d.o.o. Seminar je potekal v obliki video konference, preko aplikacije Microsoft Teams Meeting.

V GZS-Podjetniško trgovski zbornici spoštujemo vašo zasebnost. Zagotavljamo vam visoko raven varovanja podatkov in se zavezujemo, da jih bomo skrbno hranili in uporabljali samo z namenom, da vam - naročnikom (udeležencev dogodkov) lahko ponudimo čim boljšo storitev. Podatkov brez vaše privolitve ne bomo posredovali tretjim osebam. S prijavo potrjujem in se strinjam s pogoji za prijavo na dogodek in odpovedi prijave pred izvedbo dogodkov, ki so objavljeni v vabilu na dogodek.

 

Kot "Udeleženec dogodka" dovoljujem obdelavo mojih osebnih podatkov za zgoraj opisan namen. Kadarkoli lahko zahtevate, da GZS-Podjetniško trgovska zbornica trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke z namenom analiziranja naročnikov oziroma udeležencev dogodkov. Pravico imate, da nas kontaktirate na e naslov ptz@gzs.si, če si želite ogledati, popraviti, spremeniti ali posodobiti svoje osebne podatke v podatkovni bazi našega podjetja.