PTZ šparovček

DIGITALNI ZAJTRK Z RAZLOGOM


V četrtek, 21. maja 2020 smo izvedli  3. DIGITALNI ZAJTRK Z RAZLOGOM z naslovom RAČUNOVODSKI PODATKI LAHKO POVEDO VEČ IN SO NUJNI ZA PLANIRANJE IN REALIZIRANJE FINANČNEGA STANJA V PODJETJIH, kjer smo pregledali kateri so potrebni računovodski podatki in kako lahko podjetja z realnimi in poštenimi računovodskimi izkazi ter s pomočjo finančnih strokovnjakov pravilno zastavijo in načrtujejo smernice poslovanja, še posebej v teh nepredvidljivih časih. Seminar so vsebinsko oblikovale in povezovale strokovnjakinji za računovodstvo ga. Branka Drnovšek Adamlje in ga. Matejka Adamlje, iz računovodske skupine Adamlje3  ter finančna svetovalka ga. Petra Homan iz podjetja Živa 5 d.o.o. Seminar je potekal v obliki video konference, preko aplikacije Microsoft Teams Meeting.

V GZS-Podjetniško trgovski zbornici spoštujemo vašo zasebnost. Zagotavljamo vam visoko raven varovanja podatkov in se zavezujemo, da jih bomo skrbno hranili in uporabljali samo z namenom, da vam - naročnikom (udeležencev dogodkov) lahko ponudimo čim boljšo storitev. Podatkov brez vaše privolitve ne bomo posredovali tretjim osebam. S prijavo potrjujem in se strinjam s pogoji za prijavo na dogodek in odpovedi prijave pred izvedbo dogodkov, ki so objavljeni v vabilu na dogodek.

 

Kot "Udeleženec dogodka" dovoljujem obdelavo mojih osebnih podatkov za zgoraj opisan namen. Kadarkoli lahko zahtevate, da GZS-Podjetniško trgovska zbornica trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke z namenom analiziranja naročnikov oziroma udeležencev dogodkov. Pravico imate, da nas kontaktirate na e naslov ptz@gzs.si, če si želite ogledati, popraviti, spremeniti ali posodobiti svoje osebne podatke v podatkovni bazi našega podjetja.