PTZ šparovček

GZS Podjetniško trgovska zbornica vabi na Digitalni zajtrk z razlogom

Ključni poudarki predložitve letnega poročila in davčnega obračuna za leto 2023

 

Vabljeni na spletni seminar, na katerem bodo natančno in predvsem praktično predstavljene vse spremembe računovodskih in davčnih predpisov, ki so pomembne pri oddaji letnega poročila ter davčnega obračuna za leto 2023. Na seminarju bo odgovorjeno tudi na vsa vaša konkretna vprašanja.

Podjetniki in gospodarske družbe morajo do 31. marca 2024 predložiti letno poročilo in davčni obračun. Priprava letnega poročila in davčnega obračuna zajema ne le pripravo podatkov, temveč upoštevanje tudi ustreznih pravnih podlag, obrazcev in pravih pristopov. Dodaten izziv pa je letos tudi ustrezna otvoritev poslovnih knjig za leto 2024, saj je zakonodajalec pripravil vrsto sprememb.

Webinar vas bo:

·        spomnil na določene predpise, ki jim je potrebno slediti, ustrezno izkazovati v računovodskih knjigah ter pravočasno prilagoditi tudi interne akte

·         spomnil na tehnično in organizacijsko pripravo za čim lažjo predložitev letnega poročila in davčnega obračuna

·         seznanil s spremembami računovodskih in davčnih predpisov.

 

O PREDAVATELJICI: 

mag. Mojca Kunšek, ustanoviteljica Futura planet, bivša dolgoletna direktorica Agencije RS za javnopravne evidence in storitve (AJPES), je magistrica ekonomskih znanosti, habilitirana višja predavateljica Ekonomske fakultete v Ljubljani, certificirana EMCC coachinja, članica Združenja manager ter prejemnica nagrade Artemida za trajni prispevek k ženskemu managementu. Svojo poslovno pot je gradila pretežno v gospodarstvu, v 10 letih vodenja AJPES pa je močno vplivala na dvig njegove prepoznavnosti doma in po svetu, saj je bila 5 letu tudi članica vodstva in njegovih komisij Evropskega registrskega združenja (EBRA). Zadnjih 20 let se intenzivno ukvarja tudi z osveščanjem uporabnikov o izvajanju zakonskih zahtev ter uporabi podatkov, kadrovskem managiranju, upravljanju tveganj, trajnostnem delovanju ter odgovornem vstopanju v podjetništvo, o čemer priča vrsta strokovnih člankov v strokovnih medijih, predstavitev različnim stanovskim združenjem in predavanj študentom, bodočim podjetnikom ter gospodarstvu na konferencah doma in v tujini.

KDAJ IN KJE:

  • v sredo, 6. marca 2024, od 8:30 do 10. ure preko aplikacije Microsoft Teams Meeting

KOTIZACIJA: 

  • člani  Podjetniško trgovske zbornice,  89 eur z ddv
  • nečlani  Podjetniško trgovske zbornice,  179 eur z ddv

 

PRIJAVE IN ODJAVE: 


Prijave sprejemamo preko e- prijave do vključno ponedeljka 4. marca 2024. Kotizacijo je potrebno poravnati najkasneje dva dni pred izvedbo dogodka na poslovni račun GZS pri NLB št. 02924 - 0017841495, sklic 2090 -5598.  Potrdilo o plačilu pošljite na mail ptz@gzs.si. Po vašem plačilu prejmete račun s strani GZS PTZ. (Pisne odjave upoštevamo, do vključno ponedeljka, 4. marca 2024, na elektrpnski naslov ptz@gzs.si). Pri kasnejši odjavi ali neudeležbi kotizacijo zaračunamo v celoti oziroma je ne vračamo).

 PRIJAVA>>>>>

Predavanje bo potekalo preko aplikacije Microsoft Teams Meeting. Povezavo do spletnega seminarja  vam bomo poslali dan pred dogodkom na vaš elektronski naslov.

Dodatne Informacije in vprašanja:

GZS Podjetniško trgovska zbornica,

T (01) 58 98 312, ptz@gzs.si.

Vljudno vabljeni!


 

 

V GZS-Podjetniško trgovski zbornici spoštujemo vašo zasebnost. Zagotavljamo vam visoko raven varovanja podatkov in se zavezujemo, da jih bomo skrbno hranili in uporabljali samo z namenom, da vam - naročnikom (udeležencev dogodkov) lahko ponudimo čim boljšo storitev. Podatkov brez vaše privolitve ne bomo posredovali tretjim osebam. S prijavo potrjujem in se strinjam s pogoji za prijavo na dogodek in odpovedi prijave pred izvedbo dogodkov, ki so objavljeni v vabilu na dogodek.

 

Kot "Udeleženec dogodka" dovoljujem obdelavo mojih osebnih podatkov za zgoraj opisan namen. Kadarkoli lahko zahtevate, da GZS-Podjetniško trgovska zbornica trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke z namenom analiziranja naročnikov oziroma udeležencev dogodkov. Pravico imate, da nas kontaktirate na e naslov ptz@gzs.si, če si želite ogledati, popraviti, spremeniti ali posodobiti svoje osebne podatke v podatkovni bazi našega podjetja.