PTZ šparovček

DIGITALNI ZAJTRK Z RAZLOGOM


V četrtek, 7. maja 2020 smo izvedli  2. DIGITALNI ZAJTRK Z RAZLOGOM z naslovom MEGA KORONA ZAKON: Kako pridobiti in obdržati proračunska sredstva na podlagi nove protikrizne zakonodaje – pravno-davčni nasveti za podjetja in organizacije, kjer smo predstavili ukrepe za preprečitev negativnih posledic epidemije COVID-19 na podlagi treh “anti- korona” zakonov, vključno z zadnjimi novostmi

Srečanje sta vsebinsko oblikovali in povezovali in neposredno dolgoletna davčna svetovalka Božena Macarol, iz podjetja Svetovanje Macarol in izkušena pravna svetovalka dr. Anita Napotnik iz samostojne pravne pisarne ODVETNICA ANITA NAPOTNIK.

Seminar je potekal v obliki video konference, preko aplikacije Microsoft Teams Meeting.

PREDSTAVITEV – BOŽENA MACAROL

PREDSTAVITEV – ANITA NAPOTNIK

V GZS-Podjetniško trgovski zbornici spoštujemo vašo zasebnost. Zagotavljamo vam visoko raven varovanja podatkov in se zavezujemo, da jih bomo skrbno hranili in uporabljali samo z namenom, da vam - naročnikom (udeležencev dogodkov) lahko ponudimo čim boljšo storitev. Podatkov brez vaše privolitve ne bomo posredovali tretjim osebam. S prijavo potrjujem in se strinjam s pogoji za prijavo na dogodek in odpovedi prijave pred izvedbo dogodkov, ki so objavljeni v vabilu na dogodek.

 

Kot "Udeleženec dogodka" dovoljujem obdelavo mojih osebnih podatkov za zgoraj opisan namen. Kadarkoli lahko zahtevate, da GZS-Podjetniško trgovska zbornica trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke z namenom analiziranja naročnikov oziroma udeležencev dogodkov. Pravico imate, da nas kontaktirate na e naslov ptz@gzs.si, če si želite ogledati, popraviti, spremeniti ali posodobiti svoje osebne podatke v podatkovni bazi našega podjetja.