PTZ šparovček

5. Digitalni zajtrk z razlogom


V sredo, 24. junija 2020, smo izvedli  5. DIGITALNI ZAJTRK Z RAZLOGOM z naslovom Vrednotenje in prodaja podjetja med in po obdobju COVID-19 kjer smo se seznanili s postopkom in zakonitostmi  prodaje podjetja v kontekstu zasebnih podjetij, kakšno podjetje je sploh primerno za prodajo, kako oceniti tržno vrednost zasebnega podjetja, kdo so lahko kupci takšnih podjetij, kakšne so tipične strukture prodaje podjetja ter kako na trg prodaje podjetij vpliva obdobje COVID-19. On-line seminar je vsebinsko povezoval Tomo Senekovič, idejni vodja in ustanovitelj portala BorzaPosla.si. Seminar je potekal v obliki video konference, preko aplikacije Microsoft Teams Meeting.

V GZS-Podjetniško trgovski zbornici spoštujemo vašo zasebnost. Zagotavljamo vam visoko raven varovanja podatkov in se zavezujemo, da jih bomo skrbno hranili in uporabljali samo z namenom, da vam - naročnikom (udeležencev dogodkov) lahko ponudimo čim boljšo storitev. Podatkov brez vaše privolitve ne bomo posredovali tretjim osebam. S prijavo potrjujem in se strinjam s pogoji za prijavo na dogodek in odpovedi prijave pred izvedbo dogodkov, ki so objavljeni v vabilu na dogodek.

 

Kot "Udeleženec dogodka" dovoljujem obdelavo mojih osebnih podatkov za zgoraj opisan namen. Kadarkoli lahko zahtevate, da GZS-Podjetniško trgovska zbornica trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke z namenom analiziranja naročnikov oziroma udeležencev dogodkov. Pravico imate, da nas kontaktirate na e naslov ptz@gzs.si, če si želite ogledati, popraviti, spremeniti ali posodobiti svoje osebne podatke v podatkovni bazi našega podjetja.