PTZ šparovček

DIGITALNI ZAJTRK Z RAZLOGOM

Na GZS-Podjetniško trgovski zbornici si prizadevamo našim članom in ostalim podjetjem pomagati pri poslovanju. V ta namen smo zasnovali posebne interaktivne in izobraževalne dogodke, ki smo jih poimenovali DIGITALNI ZAJTRK Z RAZLOGOM. Primarni cilj dogodkov je z izkušenimi strokovnjaki predstaviti podjetjem uporabne vsebine s področja digitalizacije poslovnih procesov, pravno-davčne zakonodaje, likvidnosti, financ, prodaje, marketinga in drugih.

V GZS-Podjetniško trgovski zbornici spoštujemo vašo zasebnost. Zagotavljamo vam visoko raven varovanja podatkov in se zavezujemo, da jih bomo skrbno hranili in uporabljali samo z namenom, da vam - naročnikom (udeležencev dogodkov) lahko ponudimo čim boljšo storitev. Podatkov brez vaše privolitve ne bomo posredovali tretjim osebam. S prijavo potrjujem in se strinjam s pogoji za prijavo na dogodek in odpovedi prijave pred izvedbo dogodkov, ki so objavljeni v vabilu na dogodek.

 

Kot "Udeleženec dogodka" dovoljujem obdelavo mojih osebnih podatkov za zgoraj opisan namen. Kadarkoli lahko zahtevate, da GZS-Podjetniško trgovska zbornica trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke z namenom analiziranja naročnikov oziroma udeležencev dogodkov. Pravico imate, da nas kontaktirate na e naslov ptz@gzs.si, če si želite ogledati, popraviti, spremeniti ali posodobiti svoje osebne podatke v podatkovni bazi našega podjetja.