DIGITALNI ZAJTRK Z RAZLOGOM

Na GZS-Podjetniško trgovski zbornici si prizadevamo našim članom in ostalim podjetjem pomagati pri digitalni preobrazbi poslovanja. Z izkušenimi strokovnjaki s področja digitalizacije poslovnih procesov bomo v letu 2020 organizirali posebne izobraževalne dogodke, kjer bomo udeležencem predstavili veliko uporabnih vsebin  iz tega področja. 

Vabimo vas na 1. DIGITALNI ZAJTRK Z RAZLOGOM,  ki bo potekal

v četrtek 2. aprila 2020 od  8.30 do 10.00 ure,  

preko aplikacije  Microsoft Teams Meeting

Program:

  1. Kaj je digitalizacija poslovnih procesov MSP-jev in kako lahko z digitalizacijo preobrazimo podjetje?
  2. Zakaj je digitalizacija v naslednjem obdobju v fokusu Evropske Unije s poudarkom na MSP-jih?
  3. Zakaj stopata digitalizacija poslovnih procesov in kibernetska varnost z roko v roki?
  4. Pogovor in vprašanja

Vsebine bo predstavila ga.  Irena Jakša Zupančič,  direktorica podjetja ASCALDERA d.o.o.,  udeleženci pa boste imeli možnost dobiti odgovore tudi na vaša konkretna vprašanja.

PRIJAVA

Digitalni zajtrk bo potekal preko aplikacije Microsoft Teams Meeting. 

Predavanje je brezplačno in je namenjeno članom zbornice. OBVEZNE SO PRIJAVE preko spletne prijavnice in sicer najkasneje do torka, 31.3.2020. Navodila za elektronski pristop k sestanku vam bom poslali dan pred digitalnim zajtrkom na vaš e-mail.


NAVODILA ZA NAMESTITEV  aplikacije Microsoft Teams na mobilne telefone ali tablice:


INFORMACIJE IN VPRAŠANJA: GZS Podjetniško trgovska zbornica, telefon 01 5898 312, elektronska pošta ptz@gzs.si.

V GZS-Podjetniško trgovski zbornici spoštujemo vašo zasebnost. Zagotavljamo vam visoko raven varovanja podatkov in se zavezujemo, da jih bomo skrbno hranili in uporabljali samo z namenom, da vam - naročnikom (udeležencev dogodkov) lahko ponudimo čim boljšo storitev. Podatkov brez vaše privolitve ne bomo posredovali tretjim osebam. S prijavo potrjujem in se strinjam s pogoji za prijavo na dogodek in odpovedi prijave pred izvedbo dogodkov, ki so objavljeni v vabilu na dogodek.

 

Kot "Udeleženec dogodka" dovoljujem obdelavo mojih osebnih podatkov za zgoraj opisan namen. Kadarkoli lahko zahtevate, da GZS-Podjetniško trgovska zbornica trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke z namenom analiziranja naročnikov oziroma udeležencev dogodkov. Pravico imate, da nas kontaktirate na e naslov ptz@gzs.si, če si želite ogledati, popraviti, spremeniti ali posodobiti svoje osebne podatke v podatkovni bazi našega podjetja.