PTZ šparovček

 na GZS Podjetniško trgovska zbornica,  smo  v četrtek, 16. novembra 2023 od 8.30 do 10.00 ure preko aplikacije Microsoft Teams Meeting izvedli,

8. Digitalni zajtrk z razlogom z naslovom: 
 

Pridobivanje in zadrževanje kadrov na avtentičen način - kreiranje trajnih vezi s kandidati in zadovoljstva zaposlenih na podlagi srčne energije


 

Na Digitalnem zajtrku z razlogom nam je  predavateljica  Anja Žibert predstavila, kako naj  MSP podjetja pridobijo in zadržijo  prave kadre na avtentičen način  s kreiranjem trajnih vezi in zadovoljstva zaposlenih na podlagi srčne energije. Anja Žibert je vrhunska svetovalka za kadre, ki svetuje tudi največjim podjetjem. Ima zanimiv, predvsem drugačen pristop do obravnave sodelavcev mlajših generacij. Ne iščimo kadrov po naši meri (vemo, da vrhunskih kadrov po obstoječih kriterijih na trgu delovne sile skorajda ni), temveč, kako se v kadrovskih službah prilagoditi novim generacijam in jih smiselno vključiti v sodobne gospodarske procese. Poučno in uporabno.

Vsebina predavanja: 


 • Energijsko  (avtentično) kadrovanje? Kaj je to?  
 • Izbrane Facebook Skupine: Spletne oaze potencialnih kandidatov 
 • Zakaj ljudje odhajajo iz vašega podjetja? Pomen zadrževanja kadrov v konkurenčnem poslovnem okolju.
 • Gradnja avtentične organizacijske kulture in pomembnost psihološke varnosti v delovnem okolju
 • Kako zaposleni vplivajo drug na drugega (ter na splošno produktivnost) na energijski ravni?
 • Želite, da zaposleni delajo z vami ali za vas?
 • Spodbujanje osebne rasti in razvoja zaposlenih. Tako kot raste in se razvija vaše podjetje, tako rastejo in se razvijajo tudi zaposleni.
 • Ključni koraki za ustvarjanje okolja, ki spodbuja zadovoljstvo, rast in lojalnost zaposlenih

Metode izvedbe: 


 • Interaktivno spletno predavanje 

 • Primeri iz prakse 

 • Možnost vprašanj in odgovorov ob koncu predavanja

 Predavateljica:


 

 
Anja Žibert je kadrovska strokovnjakinja in ustanoviteljica Free Spirit Human Capital. Za podjetja izvaja in predstavlja popolnoma nov koncept energijskega kadrovanja, ki temelji na paradigmi univerzalne povezanosti. Poleg tega svetuje posameznikom pri gradnji avtentične osebne/profesionalne podobe na spletnem omrežju Linkedin in jih podpira pri raziskovanju ter kreaciji (novih) kariernih priložnosti. Je tudi certificirana trenerka inovativnega programa HeartMathActivating The Heart Of Teams™, ki je nastal na podlagi obširnih znanstvenih dokazov o pozitivnem učinku koherence med srcem in umom, na stopnjo učinkovitosti delovnih ekip v podjetjih. 

 

 Kotizacija in prijava: 


 Kotizacija za udeležbo na 8.digitalnem zajtrku znaša:  

 • za podjetja, ki so včlanjena v GZS - Podjetniško trgovsko zbornico,  30 eur z ddv, 

 • za podjetja,  ki so včlanjena v GZS, 60 eur z ddv, 

 • za podjetja  ki niso včlanjena v GZS-PTZ, znaša kotizacija 90 eur z ddv. 

 

Prijave sprejemamo do vključno,  torka  14.novembra  2023. Kotizacijo je potrebno poravnati najkasneje dva dni pred izvedbo dogodka na poslovni račun GZS pri NLB št. 02924 - 0017841495, sklic 2090 -5598. Potrdilo o plačilu pošljite na mail ptz@gzs.si . Po vašem plačilu, prejmete račun s strani GZS PTZ.

(Odpoved udeležbe brez finančnih posledic je možna največ dva delovna dneva pred izvedbo dogodka. V primeru, da prijavljeni udeleženci svoje prisotnosti (pisno / preko e-pošte na mail ptz@gzs.si) ne odpovedo v navedenem roku ali se dogodka ne udeležijo oz. ne pošljejo drugega udeleženca, vam zaračunamo znesek kotizacije).Prijavite  se TUKAJ. 

  

Predavanje bo potekalo preko aplikacije Microsoft Teams Meeting. 

Navodila za elektronski pristop k seminarju in povezavo preko katere boste seminar lahko spremljali vam bomo poslali dan pred dogodkom na vaš elektronski naslov. 

 

 

Dodatne Informacije in vprašanja: 

  

GZS Podjetniško trgovska zbornica,

T (01) 58 98 312, ptz@gzs.si. 

 

V GZS-Podjetniško trgovski zbornici spoštujemo vašo zasebnost. Zagotavljamo vam visoko raven varovanja podatkov in se zavezujemo, da jih bomo skrbno hranili in uporabljali samo z namenom, da vam - naročnikom (udeležencev dogodkov) lahko ponudimo čim boljšo storitev. Podatkov brez vaše privolitve ne bomo posredovali tretjim osebam. S prijavo potrjujem in se strinjam s pogoji za prijavo na dogodek in odpovedi prijave pred izvedbo dogodkov, ki so objavljeni v vabilu na dogodek.

 

Kot "Udeleženec dogodka" dovoljujem obdelavo mojih osebnih podatkov za zgoraj opisan namen. Kadarkoli lahko zahtevate, da GZS-Podjetniško trgovska zbornica trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke z namenom analiziranja naročnikov oziroma udeležencev dogodkov. Pravico imate, da nas kontaktirate na e naslov ptz@gzs.si, če si želite ogledati, popraviti, spremeniti ali posodobiti svoje osebne podatke v podatkovni bazi našega podjetja.