PTZ šparovček

V četrtek, 3. decembra 2020, smo izvedli 6.DIGITALNI ZAJTRK Z RAZLOGOM z naslovom  PRODAJA NA DALJAVO,  kjer smo opredelili smernice za mikro in mala podjetja. Spletna prodaja je nekaj, kar je bilo aktualno tudi pred COVID19, nas je pa situacija prisilila v hitro odločitev, da je čas, da tudi mi pretrgamo tradicijo in se podamo v digitalne vode. Vsa podjetja, neglede na velikost, so tako začela iskati način kako doseči stare kupce in kako pridobiti nove. Mnogi se bojijo razprti jadra in v svoje vode povabiti digitalne rešitve. Narediti korak v neznano je mnogo lažje, če ti kdo poda roko. 

Vsebina seminarja:

  •  Kako se lotiti prodaje na daljavo v korona času?
  •  Kaj je spletna trgovina in/ali zakaj spletna stran ne zadostuje?
  •  Kaj rabimo za postavitev spletne trgovine: od IT rešitve do organizacije dela zaposlenih in dostavnih služb?
  • Zakonska osnova     

Spletni seminar sta vsebinsko povezovali in neposredno odgovarjali na vprašanja ga. Irena Jakša Zupančič, direktorica podjetja Ascaldera d.o.o, ter ga. Robertina Gjoka Vasilieva, svetovalka za digitalizacijo. Seminar je potekal v obliki video konference, preko aplikacije Microsoft Teams Meeting.

PREDSTAVITEV > > > 

V GZS-Podjetniško trgovski zbornici spoštujemo vašo zasebnost. Zagotavljamo vam visoko raven varovanja podatkov in se zavezujemo, da jih bomo skrbno hranili in uporabljali samo z namenom, da vam - naročnikom (udeležencev dogodkov) lahko ponudimo čim boljšo storitev. Podatkov brez vaše privolitve ne bomo posredovali tretjim osebam. S prijavo potrjujem in se strinjam s pogoji za prijavo na dogodek in odpovedi prijave pred izvedbo dogodkov, ki so objavljeni v vabilu na dogodek.

 

Kot "Udeleženec dogodka" dovoljujem obdelavo mojih osebnih podatkov za zgoraj opisan namen. Kadarkoli lahko zahtevate, da GZS-Podjetniško trgovska zbornica trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke z namenom analiziranja naročnikov oziroma udeležencev dogodkov. Pravico imate, da nas kontaktirate na e naslov ptz@gzs.si, če si želite ogledati, popraviti, spremeniti ali posodobiti svoje osebne podatke v podatkovni bazi našega podjetja.