PTZ šparovček

DIGITALNI ZAJTRK Z RAZLOGOM


1. DIGITALNI ZAJTRK Z RAZLOGOM smo izvedli v četrtek 2. aprila 2020 od  8.30 do 10.00 ure,  preko aplikacije  Microsoft Teams Meeting.

Program:

  1. Kaj je digitalizacija poslovnih procesov MSP-jev in kako lahko z digitalizacijo preobrazimo podjetje?
  2. Zakaj je digitalizacija v naslednjem obdobju v fokusu Evropske Unije s poudarkom na MSP-jih?
  3. Zakaj stopata digitalizacija poslovnih procesov in kibernetska varnost z roko v roki?
  4. Pogovor in vprašanja

Vsebine je predstavila ga.  Irena Jakša Zupančič,  direktorica podjetja ASCALDERA d.o.o.. 

PREDSTAVITEV

V GZS-Podjetniško trgovski zbornici spoštujemo vašo zasebnost. Zagotavljamo vam visoko raven varovanja podatkov in se zavezujemo, da jih bomo skrbno hranili in uporabljali samo z namenom, da vam - naročnikom (udeležencev dogodkov) lahko ponudimo čim boljšo storitev. Podatkov brez vaše privolitve ne bomo posredovali tretjim osebam. S prijavo potrjujem in se strinjam s pogoji za prijavo na dogodek in odpovedi prijave pred izvedbo dogodkov, ki so objavljeni v vabilu na dogodek.

 

Kot "Udeleženec dogodka" dovoljujem obdelavo mojih osebnih podatkov za zgoraj opisan namen. Kadarkoli lahko zahtevate, da GZS-Podjetniško trgovska zbornica trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke z namenom analiziranja naročnikov oziroma udeležencev dogodkov. Pravico imate, da nas kontaktirate na e naslov ptz@gzs.si, če si želite ogledati, popraviti, spremeniti ali posodobiti svoje osebne podatke v podatkovni bazi našega podjetja.