Novice


Arhiv: Moj Velik posel (eBusiness)

Želite poenostaviti in poceniti poslovanje, se digitalno povezati z drugimi podjetji in priti do novih poslovnih priložnosti? PTZ - Povezuje, Trži in Združuje malo gospodarstvo

Arhiv: SmartPA d.o.o.

Arhiv: SmartPA d.o.o.

Datafy.it je iskalnik poslovnih kontaktov, ki podjetjem omogoča, da namesto mukotrpnega ročnega iskanja kontaktov na Google-u ali LinkedIn-u, hitro pridobijo baze poslovnih kontaktov ključnih oseb, vključno s službenim e-mail naslovom in telefonsko številko podjetja. Prodaji in marketingu v Microsoftu, NLB, Iskratelu, Bisnode, Bureau Van Dijk ter več 200 podjetjem iz EU, ZDA in Kitajske, pomagamo, da dosegajo še boljše prodajne rezultate in uspešno vstopajo na nove trge. Cilj je, da Datafy.it postane njihov prodajnik, ki jim ga ni potrebno zaposliti.

Arhiv: TRŽNE ANALIZE ZA ČLANE GZS PTZ

Arhiv: Na Nizozemskem iščejo uvoznike mesa

V GZS-Podjetniško trgovski zbornici spoštujemo vašo zasebnost. Zagotavljamo vam visoko raven varovanja podatkov in se zavezujemo, da jih bomo skrbno hranili in uporabljali samo z namenom, da vam - naročnikom (udeležencev dogodkov) lahko ponudimo čim boljšo storitev. Podatkov brez vaše privolitve ne bomo posredovali tretjim osebam. S prijavo potrjujem in se strinjam s pogoji za prijavo na dogodek in odpovedi prijave pred izvedbo dogodkov, ki so objavljeni v vabilu na dogodek.

 

Kot "Udeleženec dogodka" dovoljujem obdelavo mojih osebnih podatkov za zgoraj opisan namen. Kadarkoli lahko zahtevate, da GZS-Podjetniško trgovska zbornica trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke z namenom analiziranja naročnikov oziroma udeležencev dogodkov. Pravico imate, da nas kontaktirate na e naslov ptz@gzs.si, če si želite ogledati, popraviti, spremeniti ali posodobiti svoje osebne podatke v podatkovni bazi našega podjetja.