PTZ šparovček

Arhiv: Delavnica Kultura oblačenja in moč podobe - Prijave so zaprte!



Podjetniško – trgovska zbornica v sodelovanju s SPOT točko vabi na delavnico Kultura oblačenja in moč podobe, ki bo potekala, v sredo, 24. novembra 2021 od 9.00 – 14.00 ure v Poslovni oazi, v 7. nadstropju stavbe GZS.

Vsebina in urnik delavnice:
9.00 – 10.30  - 1.sklop  - Moč podobe in komunikacija z oblačili in dodatki
10.30 – 11.00  odmor z naravnimi napitki Barbarelle
11.00 – 13.15  - 2.sklop – Dress code za poslovne priložnosti in vizualna identiteta
13.15 – 14.15 –  kosilo z mreženjem

1. sklop:
MOČ PODOBE IN KOMUNIKACIJA Z OBLAČILI IN DODATKI
Tema, ki predstavi vso širino kulture oblačenja. Kako lahko vplivamo na ljudi z barvo oblačil, dodatki, s krojem in z osebno urejenostjo. Podoba ima izjemno moč – odkrijmo jo in uporabimo sebi v prid.
VIZIJA IN CILJI VAŠEGA PODJETJA IN KAKO PRAV TO LAHKO PROJICIRAJO VAŠI ZAPOSLENI
Projekcija osebnostnih lastnosti s pomočjo oblačil, dodatkov, osebne urejenosti.
2. sklop:
DRESS CODE ZA VSE VAŠE POSLOVNE PRILOŽNOSTI
Ravni oblačenja in poimenovanja, ki so podlaga za sporazumevanje o izbiri primernih oblačil za različne priložnosti.
IZRAŽANJE OSEBNEGA SLOGA
Sprehod med različnimi slogi oblačenja in analiza vašega sloga. Vsak udeleženec seminarja spozna svoj slog oblačenja in dobi priporočila, kako ga nadgraditi in prilagoditi pravilom poslovnega sveta.
SIMBOLIKA BARV, VAŠA NARAVNA OBARVANOST IN VAŠE BARVE
Hitra analiza barv vsakega udeleženca in opis zanj primernih barv oblačil. Simbolika barv v zgodovini in danes. Kakšna barva oblačila je najustreznejša za določeno priložnost. Vzbujanje vtisa s pomočjo barv oblačil.

Predavateljica dogodka:
Lea Pisani , dipl. inženirka oblikovanja tekstilij in oblačil
Je avtorica treh knjižnih uspešnic o kulturi oblačenja. Oblikuje ravni oblačenja in merila za izbiro primernih oblačil za vse življenjske priložnosti. Reference tujih strokovnjakov na tem področju potrjujejo, da je Lea Pisani s tem delom inovatorka ne samo v slovenskem, ampak tudi v evropskem prostoru. V svojem studiu svetuje posameznikom, ki želijo oblikovati podobo, skladno z njihovimi osebnostnimi lastnostmi, naravnimi danostmi in načinom življenja. Z izobraževanji v podjetjih dokazuje, da sta osebno zadovoljstvo in samozavest, h katerima pripomore celovita podoba posameznika, temelj za dvig kulture in učinkovitosti vsakega podjetja. Znanje o kulturi vedenja je nadgradila v mednarodni šoli za protokol in diplomacijo ISPD v Bruslju. Pred tem je v Londonu pridobila naziv CMB Image Consultant.

Kdaj in kje?
Sreda, 24.11.2021, od 09:00 do 14:00 ure, delavnica bo potekala v živo v Poslovni oazi v 7. nadstropju stavbe GZS, Dimičeva 13, 1000 Ljubljana.
Prosimo vas, da se dogodka udeležite  cca. 15 min prej zaradi preverjanja PCT pogojev.

Kotizacija
Udeležba na dogodku je brezplačna. Svoje mesto na si zagotovite s prijavo, ki vam omogoča osebni prevzem vrečke presenečenja. Število mest je omejeno.

Prijava
Na delavnico se lahko prijavite TUKAJ ali na spodnjem obrazcu. Prijave so zaprte!

Kontakt in podrobnejše informacije:
Za podrobnejše informacije o dogodku pišite na mail: katarina.bobic@gzs.si

 

Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.

 

 

Fotogalerija