PTZ šparovček

Arhiv: Spletni dogodek- "Stres in komunikacija v času po korona obdobju" dr. Matej Tušak.

Vabljeni da se nam v sredo 9. junija 2021 od 10.00 do 12.00 ure, pridružite  na spletnem dogodku z naslovom : »STRES IN KOMUNIKACIJA V ČASU PO KORONA OBDOBJU«.

Skozi predavanje in delavnico bomo predstavili osnovne značilnosti doživljanja stresa in komunikacije v času korona-krize ter v času po korona obdobju. 

Spoznali bomo nekatere načine doživljanja stresa in izolacije ter z njo povezano komunikacijo ter težavami, ki jih je prineslo obdobje korona-virusa. Spoznali bomo tudi glavne izzive obdobja po korona obdobju s poudarkom na učinkovitem obvladovanju stresa ter  sugestijami za pomoč pri učinkovitem komuniciranju s ciljem čim lažje in hitrejše adaptacije zaposlenih nazaj v normalno življenje. 

Skozi delavnico se bomo tudi na hitro spoznali in preizkusili  nekatere tehnike zmanjševanja stresa, da bi poslušalce čim bolje usposobili za zmanjšanja stresa oz. čim lažje zmanjšanje napetosti, ki jih prinaša vsakodnevni delovni stres in negotovost obstoječe situacije. Poslušalci tudi dobijo dostop do predstavitve v pdf.obliki.

 O predavatelju:

Dr. Matej Tušak je profesor na Fakulteti za šport, kjer predava občo psihologijo športa. Predava tudi na mnogih drugih slovenskih in tujih univerzah in fakultetah kot gostujoči predavatelj. Zagotovo je najbolj znan športni psiholog, ki je mnogim športnikom pomagal do vrhunskih rezultatov. Izkušnje, ki jih je dobil pri delu s športniki prenaša na ostale ljudi in v drugačna okolja.

Kljub temu, da je vrhunski šport, psihična priprava ter motiviranje športnikov zadnja leta glavna tema njegovega strokovnega in raziskovalnega dela v  zadnjem času dela kot predavatelj in svetovalec v mnogih domačih in tujih podjetjih, svetuje upravam podjetij, je član mednarodnega teama za promocijo zdravja na delovnem mestu, sodeluje z ameriško Mayo kliniko in raziskuje šport, zdravje in psihologijo. Razvija pa tudi različne aplikativne storitve za posameznike in podjetja s področja aplikativne psihologije.

 Kdaj in kje?

Sreda 9. junij 2021, od 10:00 do 12:00, dogodek bo potekal online, preko aplikacije M- teams.

Kotizacija:

Cena udeležba na dogodku je:

·         za člane PTZ     45,00 eur  (z vključenim DDV),

·         za nečlane:       90,00  eur  (z vključenim DDV).

Prijave sprejemamo do vključno ponedeljka  7. junija 2021 

Kotizacijo je potrebno poravnati najkasneje dva dni pred izvedbo delavnice na poslovni račun GZS pri NLB št. 02924 - 0017841495, sklic 2090 – 5608. Potrdilo o plačilu nam posredujte na mail: tina.lepsa@gzs.si. Po vašem plačilu, prejmete račun s strani GZS PTZ.

Odpoved udeležbe je možna največ dva delovna dneva pred izvedbo dogodka na mail: tina.lepsa@gzs.si. V primeru, da prijavljeni udeleženci svoje prisotnosti (pisno / preko e-pošte) ne odpovedo v navedenem roku ali se dogodka ne udeležijo oz. ne pošljejo drugega udeleženca, vam zaračunamo znesek kotizacije.  

 

 Prijava:

Na spletno srečanje se lahko prijavite TUKAJ.

Dan pred dogodkom in tik pred pričetkom dogodka, bomo prijavljenim na -e-poštni naslov poslali opomnik in povezavo do spletnega srečanja.

Kontakt in podrobnejše informacije:

Za podrobnejše informacije o dogodku smo vam na voljo na kontaktu:

Tina Lepša, e mail: tina.lepsa@gzs.si,  tel: 01 5898 312 

 

 

Fotogalerija