PTZ šparovček

Arhiv: Izzivi motivacije zaposlenih v času negotovosti

V spletnem seminarju, ki ga je GZS Podjetniško trgovska zbornica organizirala 24.9.2020, z naslovom IZZIVI MOTIVACIJE ZAPOSLENIH V ČASU NEGOTOVOSTI,  je ga. Barbara Sarič, Bakalavrea psihoterapevtske znanosti in diplomantka Univerze Sigmunda Freuda na Dunaju, predstavila zanimiva in uporabna motivacijska orodja za lažje premagovanje izzivov zaposlenih v času negotovosti, kako se v podjetju razvijamo kot osebnost in kako to vpliva na naš uspeh, fokus, motivacijo, zavzetost, odnose in komunikacijo.

 PREDSTAVITEV

Spletni seminar je bil namenjen vsem podjetnikom, ki želijo biti pri svojem delu še bolj uspešni. »Nič ni zgolj poslovno, je predvsem osebno« Vsak od nas je svoj. Baza, ki jo nosimo v sebi mi in naši zaposleni je pomembna, na njej lahko gradimo in dosegamo osredotočenost, zavzetost, motivacijo, dobro komunikacijo in posledično gradimo dobre medosebne odnose. Posel delamo ljudje, zato se moramo zavedati svojih talentov in talentov zaposlenih in kako jih dosegamo. Dejstvo je, da vsak potrebuje osvojiti svoj način, poiskati svojska orodja.  Slišali smo kako se lahko v podjetju razvijamo kot osebnost in kako to vpliva na naš uspeh, fokus, motivacijo, zavzetost, odnose in komunikacijo. Kako lažje premagujemo ovire in strah, izgube, nesigurnost. Kako biti inovativen, produktiven, fokusiran in ne izgubiti samega sebe tudi v spremenjenih okoliščinah življenja. O pozitivni naravnanosti in kako jo dosegati ter vzdrževati…Kdo bolje pozna ljudi kot psihoterapevt?

O PREDAVATELJICI


Barbara Sarić je Bakalavrea psihoterapevtske znanosti. Leta 2010 je diplomirala na Univerzi Sigmunda Freuda na Dunaju. Od leta 2014 je samostojna podjetnica. Delo z ljudmi je njeno življenjsko poslanstvo. Pričela je individualno, s psihoanalitično psihoterapijo z odraslimi ter mladostniki. Sedaj deluje tudi kot motivatorka na področju razvoja osebnosti v podjetjih. Razvila je svoj modul kot pomoč HR-ju. Pravi, da se naša podjetja znotraj kadrovske službe šele razvijajo. Deli jo na birokratsko/pravni vidik ter delo z zaposlenimi na področju osebnosti. Vodi tudi različne delavnice, predavanja iz omenjenih vsebin. Trenutno sodeluje v večjem slovenskem podjetju kot pomoč kadrovski službi in vodstvu podjetja.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska Unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj

Fotogalerija