PTZ šparovček

Podjetniško strokovni razgovori  za MSP  se izvajajo individualno, vsako podjetje, ki se prijavi ima na voljo 45 minut za posvet s strokovnjakom. Na voljo so samo štiri mesta za razgovor!

Cena udeležbe je:

  •   60,00€ (z vključenim DDV) -       za podjetja, ki so včlanjena v  GZS - Podjetniško trgovska zbornica
  •   80,00€ (z vključenim DDV) -       za podjetja, ki so včlanjena v  GZS 
  • 120,00€ (z vključenim DDV) -       za podjetja, ki niso včlanjena v GZS in ne v PTZ  - (nečlani)

Kotizacijo je potrebno poravnati najkasneje dva dni pred razgovorom na poslovni račun GZS pri NLB št.02924-0017841495, sklic 648.( potrdilo o plačilu nam posredujte na mail: ptz@gzs.si). Po vašem plačilu, prejmete račun s strani GZS - Podjetniško trgovske zbornice. Odpoved udeležbe brez finančnih posledic je možna največ dva delovna dneva pred izvedbo dogodka. V primeru, da prijavljeni udeleženci svoje prisotnosti (pisno / preko e-pošte) ne odpovedo v navedenem roku ali se dogodka ne udeležijo oz. ne pošljejo drugega udeleženca, vam zaračunamo znesek kotizacije.

Vse udeležence vabimo, da nam ob prijavi na spletni seminar posredujete tudi vaša vprašanja v zvezi s tematiko posveta.

Navodila in povezavo za elektronski pristop k razgovoru vam bomo poslali dan pred dogodkom na vaš elektronski naslov.


*
*
*
*
*
*
Verifikacija:


V GZS-Podjetniško trgovski zbornici spoštujemo vašo zasebnost. Zagotavljamo vam visoko raven varovanja podatkov in se zavezujemo, da jih bomo skrbno hranili in uporabljali samo z namenom, da vam - naročnikom (udeležencev dogodkov) lahko ponudimo čim boljšo storitev. Podatkov brez vaše privolitve ne bomo posredovali tretjim osebam. S prijavo potrjujem in se strinjam s pogoji za prijavo na dogodek in odpovedi prijave pred izvedbo dogodkov, ki so objavljeni v vabilu na dogodek.

 

Kot "Udeleženec dogodka" dovoljujem obdelavo mojih osebnih podatkov za zgoraj opisan namen. Kadarkoli lahko zahtevate, da GZS-Podjetniško trgovska zbornica trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke z namenom analiziranja naročnikov oziroma udeležencev dogodkov. Pravico imate, da nas kontaktirate na e naslov ptz@gzs.si, če si želite ogledati, popraviti, spremeniti ali posodobiti svoje osebne podatke v podatkovni bazi našega podjetja.