Zapri

 


 

 

GZS Podjetniško trgovska zbornica skupaj z DIH Slovenije vabita, 

v sredo, 15. junija 2022 od 8.30 do 10 .00 ure preko aplikacije Microsoft Teams Meeting na


 7. Digitalni zajtrk z razlogom

 

Izobraževalno-informativna delavnica » Priložnosti za razvoj poslovnih modelov za mikro, mala in srednja podjetja (MSP) «  s praktičnimi primeri

 

Predavateljici:

Mag. Katja Mohar Bastar, direktorica Digitalnega inovacijskega stičišča Slovenije

Karolina Kosjek, asistentka projektov, Digitalno inovacijsko stičišče Slovenije

 

Na Digitalnem zajtrku z razlogom bosta predstavnici DIH Slovenije predstavili, kako naj se MSP podjetja lotijo digitalne preobrazbe, kje jim v DIH Slovenije lahko pomagajo in kakšne so spodbude, ki jih imajo podjetja na voljo.

 

Čeprav o digitalizaciji in digitalni preobrazbi poslušamo že nekaj časa, smo obsežnost in koristi doživeli šele v zadnjih letih s pandemijo koronavirusa in dela, šolanja ter na splošno življenja na daljavo.

 

Mikro, mala in tudi srednja podjetja imajo svojo primarno dejavnost, s katero se morajo ukvarjati in so jim marsikatere dodatne delovne zadolžitve lahko nesorazmerno breme, še posebej, če njihov učinek ni takojšen in nismo prepričani ali bodo orodja za nas primerna.


Tega se zavedajo tudi podporna okolja, zato je predvsem za MSP pripravljenih več spodbud v obliki vavčerjev, razpisov in različnih programov, ki so praviloma za podjetja brezplačne.

 

 

Vsebina predavanja:

-          Kako naj vstopim na pot digitalizacije, če o tem ničesar ne vem?

-          Kakšne so spodbude države za mikro,  mala in srednja podjetja?

-          Kako poteka proces prejema in izkoriščenja vavčerja?

-          Katere so še druge možnosti, če vavčerji niso odprti?

-          Kaj pa potem, ko je podjetje že digitalizirano, ali imamo še kakšne možnosti za nadaljnje razpise?

 

 

Predavateljici:


 


Mag. Katja Mohar Bastar je direktorica DIH Slovenije od leta 2020, pred tem se je ukvarjala predvsem z regulacijo telekomunikacij. Katja je sopredsedujoča strateški skupini za digitalno regulativo in okolje v Slovenski digitalni koaliciji

 


Karolina Kosjek je sodelavka na DIH Slovenije prav tako od 2020 dalje.

Podjetja, ki ste z DIH Slovenije že stopila v stik jo zagotovo poznate, saj vam navadno ravno ona pomaga pri reševanju različnih situacij, povezanih z vsemi možnimi področji dela DIH Slovenije.

 

 

 

Udeležba in prijava:

 

Udeležba na digitalni zajtrk je BREZPLAČNA.

Prijavite  se TUKAJ.

 

Seminar bo potekal preko aplikacije Microsoft Teams Meeting.

Navodila za elektronski pristop k seminarju in povezavo preko katere boste seminar lahko spremljali vam bomo poslali dan pred dogodkom na vaš elektronski naslov.

Vse udeležence vabimo, da nam ob prijavi na spletni seminar posredujete tudi vaša vprašanja v zvezi s tematiko seminarja. Vprašanja nam lahko posredujete tudi na elektronski naslov ptz@gzs.si.

 

 

                                                      

                                                                                                                                   

 

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

 

 

 

 

Informacije in vprašanja:

 

GZS Podjetniško trgovska zbornica, Dimičeva 13, 1504 Ljubljana, T (01) 58 98 312, ptz@gzs.si.

 

 

 

V GZS-Podjetniško trgovski zbornici spoštujemo vašo zasebnost. Zagotavljamo vam visoko raven varovanja podatkov in se zavezujemo, da jih bomo skrbno hranili in uporabljali samo z namenom, da vam - naročnikom (udeležencev dogodkov) lahko ponudimo čim boljšo storitev. Podatkov brez vaše privolitve ne bomo posredovali tretjim osebam. S prijavo potrjujem in se strinjam s pogoji za prijavo na dogodek in odpovedi prijave pred izvedbo dogodkov, ki so objavljeni v vabilu na dogodek.

 

Kot "Udeleženec dogodka" dovoljujem obdelavo mojih osebnih podatkov za zgoraj opisan namen. Kadarkoli lahko zahtevate, da GZS-Podjetniško trgovska zbornica trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke z namenom analiziranja naročnikov oziroma udeležencev dogodkov. Pravico imate, da nas kontaktirate na e naslov ptz@gzs.si, če si želite ogledati, popraviti, spremeniti ali posodobiti svoje osebne podatke v podatkovni bazi našega podjetja.