PTZ šparovček

 

Retorika je veda, ki se ukvarja s pravilnim govorjenjem, izbranim besedjem, pravilno artikulacijo, suverenim  in uglajenim nastopom, prezentnim obnašanjem. V kratkem povzetku: Okusno, izbrano in spretno govorjenje ter  obnašanje.

Kako uspešni bomo s svojim nastopom, je odvisno od mnogih točk nastopa. Najpomembnejše točke nastopa so:

  • Kako je naša retorika prepričevalna, kako razumljivo argumentiramo,  
  • kako reagiramo na izzive sogovornikov, 
  • kako pozorno poslušamo sogovornike, 
  • kako usklajena je naša  besedna in nesbesedna govorica.

V kratki uporabni delavnici, se bomo usmerili na svoj nastop, ki bo za posledico prinesel nov posel.  

Delavnica je namenjena vsem tistim, ki si želite izpiliti svoj nastop in izboljšati poslovne dosežke.

 

O predavateljici: 

Nina Dušič Hren je psihologinja, NLP praktik, podjetnica in trenerka mehkih veščin. Izvaja  tečaje nastopanja pod znamko Dober stik, uči vodenja in prodajnih veščin. Njene reference so podjetja: Mercator, UniCredit, Renault, Schrack tehnik, predavala je na Gea College in pripravljala govorce za TEDxLjubljana. Je dobitnica priznanja Toast,asters za kompetentno govorko in naziv Gen Yalka 2017, zavoda Y.

 

 

Pridružite se izkušeni predavateljici Nini Dušič Hren na  delavnici 14. junija 2018 ob 13.00 uri v Poslovni oazi (7. nadstropje) na GZS, kjer bo z vami izboljšala vaše predstavitve (pripravite svoj primer) za učinkovitejše zaključke prodaje. 


POTEK SREČANJA:

13.00 - 13.15      Prihod in registracija udeležencev
13.15 – 13.30     Uvodni pozdrav direktorice GZS PTZ mag. Vide Kožar
13.30 – 15.30     Potek delavnice skozi tri dele s praktičnimi primeri;

  • Kako začeti pogovor učinkovito in udarno,
  • Predstavitvene veščine produktov ali storitev,
  • Priprava na prodajni sestanek

15.30 – 16.00     Zaključek srečanja, mreženje, neformalno druženje

UDELEŽBA IN PRIJAVA

Za vsakega posameznega udeleženca podjetja, ki je član GZS-Podjetniško trgovske zbornice,  je kotizacija 30 EUR. Za vsakega posameznega udeleženca podjetja, ki ni član GZS, znaša kotizacija 60 EUR. (Navedene cene vključujejo DDV). Prijave sprejemamo do vključno srede 13. junija 2018 oz. do zapolnitve mest (max. 20 udeležencev)Odpoved udeležbe brez finančnih posledic je možna največ dva delovna dneva pred izvedbo dogodka. V primeru, da prijavljeni udeleženci svoje prisotnosti (pisno / preko e-pošte) ne odpovedo v navedenem roku ali se dogodka ne udeležijo oz. ne pošljejo drugega udeleženca, vam zaračunamo znesek kotizacije.  

Kotizacijo je potrebno poravnati najkasneje dva dni pred izvedbo delavnice na poslovni račun GZS pri NLB št. 02924 - 0017841495, sklic 2090 - 5217.

PRIJAVA

INFORMACIJE IN VPRAŠANJA

GZS Podjetniško trgovska zbornica, Dimičeva 13, 1504 Ljubljana, T (01) 58 98 103, F (01) 58 98 317, ptz@gzs.si.

 

 


V GZS-Podjetniško trgovski zbornici spoštujemo vašo zasebnost. Zagotavljamo vam visoko raven varovanja podatkov in se zavezujemo, da jih bomo skrbno hranili in uporabljali samo z namenom, da vam - naročnikom (udeležencev dogodkov) lahko ponudimo čim boljšo storitev. Podatkov brez vaše privolitve ne bomo posredovali tretjim osebam. S prijavo potrjujem in se strinjam s pogoji za prijavo na dogodek in odpovedi prijave pred izvedbo dogodkov, ki so objavljeni v vabilu na dogodek.

 

Kot "Udeleženec dogodka" dovoljujem obdelavo mojih osebnih podatkov za zgoraj opisan namen. Kadarkoli lahko zahtevate, da GZS-Podjetniško trgovska zbornica trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke z namenom analiziranja naročnikov oziroma udeležencev dogodkov. Pravico imate, da nas kontaktirate na e naslov ptz@gzs.si, če si želite ogledati, popraviti, spremeniti ali posodobiti svoje osebne podatke v podatkovni bazi našega podjetja.