PTZ šparovček

Podjetniško strokovni razgovori za MSP

V GZS Podjetniško Trgovski zbornici smo pripravili možnost strokovnih razgovorov za mikro, mala in srednja podjetja na katerih boste skupaj s strokovnjakom na temo aktualnega področja poiskali odgovore na vsa ključna vprašanja iz različnih področij: financ, prodaje, likvidnosti, digitalizacija poslovnih procesov, pravno-davčne zakonodaje, marketinga in drugih.

Napovedani podjetniško strokovni razgovori

 

 

 

Pretekli podjetniško strokovni razgovori

 


Vabimo vas na podjetniško strokovni razgovor na temo:  PRODAJA PODJETJA,  na katerem boste individualno preko M-teams aplikacije skupaj s strokovnjakom področja prodaje podjetij, poiskali odgovore na vsa ključna vprašanja, in sicer v sredo 2. februarja 2021 od 12. do 15.ure. Na voljo so samo štiri mesta za razgovor!


Razgovor na temo prodaje podjetja je namenjen podjetnikom, ki želijo izstopiti iz aktivnega 

Na strokovnem razgovoru boste dobili odgovore na vprašanja: 

 • Kateri so osnovni koraki pri prodaji podjetja?
 • Ali je moje podjetje primerno za prodajo?
 • Kakšni so osnovni principi vrednotenja podjetja?
 • Kaj vse vpliva na vrednost podjetja?
 • Kako vrednost podjetja vidi kupec?
 • Kaj vse je lahko predmet prodaje?
 • Ali lahko prodam tudi s.p.?
 • Kje in kako poiščem kupca?
 • Katere podatke je kupcem varno razkriti in kdaj?

Razgovor bo vodil g. Tomo Senekovič, ki je idejni vodja in ustanovitelj spletnega portala BorzaPosla.si, https://borzaposla.si,  pri prodaji malih podjetij pa sodeluje kot svetovalec in posrednik. G. Senekovič se dnevno srečuje z mnogimi vprašanji lastnikov malih podjetij, ki razmišljajo o prodaji svojega podjetja, kot tudi s kupci podjetij - posamezniki in obstoječimi podjetniki.

Udeležba in prijava : 

Podjetniško strokovni razgovori  za MSP  se izvajajo individualno, vsako podjetje, ki se prijavi ima na voljo 45 minut za posvet s strokovnjakom. Na voljo so samo štiri mesta za razgovor!

Cena udeležbe je:

 •    60,00€ (z vključenim DDV) -       za podjetja, ki so včlanjena v  GZS - Podjetniško trgovska zbornica
 •    80,00€ (z vključenim DDV) -       za podjetja, ki so včlanjena v  GZS 
 • 120,00€ (z vključenim DDV) -       za podjetja, ki niso včlanjena v GZS in ne v PTZ  - (nečlani)

 PRIJAVA >>>>

Kotizacijo je potrebno poravnati najkasneje dva dni pred razgovorom na poslovni račun GZS pri NLB št. 02924 - 0017841495, sklic 648. Po vašem plačilu, prejmete račun s strani GZS - Podjetniško trgovske zbornice. Odpoved udeležbe brez finančnih posledic je možna največ dva delovna dneva pred izvedbo dogodka. V primeru, da prijavljeni udeleženci svoje prisotnosti (pisno / preko e-pošte) ne odpovedo v navedenem roku ali se dogodka ne udeležijo oz. ne pošljejo drugega udeleženca, vam zaračunamo znesek kotizacije.

Vse udeležence vabimo, da nam ob prijavi na spletni seminar posredujete tudi vaša vprašanja v zvezi s tematiko posveta .

Navodila in povezavo za elektronski pristop k razgovoru vam bomo poslali dan pred dogodkom na vaš elektronski naslov.

 

Dodatne informacije: ptz@gzs.si, 01 5898 312


V GZS-Podjetniško trgovski zbornici spoštujemo vašo zasebnost. Zagotavljamo vam visoko raven varovanja podatkov in se zavezujemo, da jih bomo skrbno hranili in uporabljali samo z namenom, da vam - naročnikom (udeležencev dogodkov) lahko ponudimo čim boljšo storitev. Podatkov brez vaše privolitve ne bomo posredovali tretjim osebam. S prijavo potrjujem in se strinjam s pogoji za prijavo na dogodek in odpovedi prijave pred izvedbo dogodkov, ki so objavljeni v vabilu na dogodek.

 

Kot "Udeleženec dogodka" dovoljujem obdelavo mojih osebnih podatkov za zgoraj opisan namen. Kadarkoli lahko zahtevate, da GZS-Podjetniško trgovska zbornica trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke z namenom analiziranja naročnikov oziroma udeležencev dogodkov. Pravico imate, da nas kontaktirate na e naslov ptz@gzs.si, če si želite ogledati, popraviti, spremeniti ali posodobiti svoje osebne podatke v podatkovni bazi našega podjetja.