PTZ šparovček

Trgovinski kotiček za člane Podjetniško trgovske zbornice

Se izgubljate v množici predpisov, ki veljajo za vaše prodajne artikle? Podjetniško trgovska zbornica združuje številna mala in srednje velika trgovska podjetja, ki zaradi narave dela ne uspejo samostojno slediti predpisom in se srečujejo z vprašanji o pravilih, ki veljajo za posamezno vrsto artiklov. Članom zagotavljamo svetovanje s področja trgovine. 

Člani se na naš naslov obračajo z različnimi vprašanji. Odgovore na vprašanja s področja trgovine objavljamo na tem mestu, da lahko pomagajo tudi vam. Če na vprašanje, ki vas bremeni pri delu, spodaj ne najdete odgovora, nam ga lahko zastavite na naslov ptz@gzs.si.

 Za člane PTZ je pisno svetovanje do 2.500 znakov brezplačno. 

 

 

 

 

V GZS-Podjetniško trgovski zbornici spoštujemo vašo zasebnost. Zagotavljamo vam visoko raven varovanja podatkov in se zavezujemo, da jih bomo skrbno hranili in uporabljali samo z namenom, da vam - naročnikom (udeležencev dogodkov) lahko ponudimo čim boljšo storitev. Podatkov brez vaše privolitve ne bomo posredovali tretjim osebam. S prijavo potrjujem in se strinjam s pogoji za prijavo na dogodek in odpovedi prijave pred izvedbo dogodkov, ki so objavljeni v vabilu na dogodek.

 

Kot "Udeleženec dogodka" dovoljujem obdelavo mojih osebnih podatkov za zgoraj opisan namen. Kadarkoli lahko zahtevate, da GZS-Podjetniško trgovska zbornica trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke z namenom analiziranja naročnikov oziroma udeležencev dogodkov. Pravico imate, da nas kontaktirate na e naslov ptz@gzs.si, če si želite ogledati, popraviti, spremeniti ali posodobiti svoje osebne podatke v podatkovni bazi našega podjetja.